Львівська облрада затвердила Схему планування території Львівщини



Львівська облрада затвердила Схему планування території Львівської області, — повідомив кореспондент „ОстроВ”

Таке рішення було прийняте на сьогоднішньому засіданні сесії Львівської облради.

Головним завданням Схеми планування території є використання території відповідно до стратегії розвитку області. Зокрема, документ захищає від іншого використання ділянки, які передбачається використати, наприклад, для розвитку транспортних магістралей, або ж якщо якась територія передбачена для розвитку туризму та рекреації, то в цій зоні вже не може з'явитися промислове виробництво.

З моменту затвердження Схеми на сесії обласної ради вона стає обов'язковою при будь якому плануванні на території області.

Після прийняття Cхеми планування області районні ради повинні розробити і затвердити відповідні схеми планування районів.

Розробив Схему планування території Львівської області інститут Діпромісто (м. Київ).




Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи