Львів відновить будівництво стадіону до Євро-2012 наприкінці грудня



Львівська міськрада планує відновити будівництво стадіону до Євро-2012 наприкінці грудня, — повідомили кореспондента „ОстроВ” в прес-службі Львівської міськради.

«Зважаючи на те, що протягом цього року будівельникам вдалося завершити будівництво основи першого рівня чаші стадіону, взимку погодні умови не вливатимуть на темпи робіт», — сказав директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міськради Олег Засадний.

На сьогодні безпосереднє будівництво призупинено, оскільки здійснюється перевірка та доопрацювання робочих креслень львівського стадіону експертами німецької компанії "Арена.Ком".

Прес-служба Львівської міськради стверджує, що всі конструкції, які збудовані на стадіоні до перевірки документації, відповідають вимогам УЄФА та не потребують жодної корекції.

Нагадаємо, що згідно з вимогами УЄФА та тристоронньої угоди між Дирекцією з будівництва стадіону Львівської міськради, генпідрядником «Азовінтекс» і  компанією «Арена.Ком», остання з 16 жовтня цього року виконує послуги з перевірки наявних робочих креслень, а також розробки подальшої робочої документації львівського стадіону.

10-11 грудня УЄФА прийматиме остаточне рішення щодо кількість міст в Україні, які прийматимуть Євро-2012.  




Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи