За 9 місяців Держбюджет отримав від Волинської митниці майже 290 мільйонів гривень



За 9 місяців поточного року Держбюджет отримав від Волинської митниці 289,3 мільйона гривень, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Волинської митниціі.

Лише у вересні нинішнього року Волинська митниця спрямувала до державної скарбниці 38 мільйонів гривень.

Завдяки здійсненню працівниками митниці заходів щодо посилення контролю за правильністю визначення митної вартості товарів у січні – вересні додатково перераховано до бюджету 32 млн.грн. Надходження коштів за рахунок посилення контролю за роботою з прийняття класифікаційних рішень у цей період склали 228 тис.грн., а за результатами перевірки країни походження товарів – 94 тис.грн.

Впродовж 9 місяців 2009 року митницею проводились камеральні та документальні перевірки учасників ЗЕД з питань дотримання митного законодавства, за результатами яких виставлено податкових повідомлень на суму 685 тис.грн., з яких суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності оплачено 215 тис.грн.

Оперативними підрозділами Волинської митниці у січні – вересні нинішнього року запроваджено 168 справ про порушенням митних правил на суму 3,3 млн.грн. Реально вилучено предметів у 108 справах про порушення митних правил на суму 3,1 млн.грн., серед яких промтовари (1,6 млн. грн.), продтовари (888 тис.грн.), валюта (69 тис.грн.), транспортні засоби (570 тис. грн.).

З початку року начальником митниці порушено 3 кримінальні справи, розглянуто 53 справи про порушення митних правил, накладено штрафів на порушників у розмірі 28 365 грн.

Впродовж І – ІІІ кварталів 2009 року Волинською митницею передано до суду 106 справ про порушення митних правил на суму 1,8 млн. грн. За рішеннями судів конфісковано товарів на суму 537,8 тис. грн., накладено штрафів на осіб, які вчинили правопорушення, в розмірі 78,2 тис.грн.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи