Куди підуть 22 мільйони, призначених на ремонтні роботи, хочуть дізнатись депутати Львова

Депутати попросили голову Львівської ОДА розповісти, як будуть потрачені 22 мільйони гривень, - повідомляє "Гал інфо".

Днями відбулося засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань планування території, містобудування, архітектури та ЖКГ. На ньому були присутні начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської обласної державної адміністрації Олег Немчінов, ліквідатор ВАТ “Львівський дослідний маслозавод” Володимир Коляда, представники управління вугільної промисловості та ПЕК та управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації, – повідомила прес-служба Львівської облради.
Депутати мали намір заслухати питання про підведення підсумків роботи господарського комплексу області в осінньо-зимовий період 2008-09 років та підготовки до опалювального сезону 2009-10 років. Але оскільки у зв'язку з відрядженням у Київ у роботі комісії не змогли взяти участь заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Тарас Федак та начальник управління ЖКГ Львівської обласної державної адміністрації Євген Бентковський, тому комісія вирішила взяти інформацію до відома, а розгляд і обговорення цього питання відкласти.
Депутати заслухали інформацію управління капітального будівництва про використання коштів на проведення реставраційно-ремонтних робіт на об'єктах Львівської області. Комісія так і не отримала вичерпних відповідей ні на питання про використання коштів з обласного бюджету, ні на питання яким чином і коли ЛОДА буде використовувати кошти, які більше як півроку депутати обласної ради “вибивали” в Києві для ремонтно-реставраційних робіт. За інформацією депутатів, 22 млн. грн., які були передбачені на ці роботи, цьогоріч ще не використані. Комісія оцінила стан використання коштів на будівництво, реконструкцію і реставрацію, які передбачені в обласному та державному бюджетах вкрай незадовільно та вирішила звернутися до голови Львівської обласної державної адміністрації надати комісії вичерпну інформацію про об'єкти будівництва, реконструкції і реставрації, замовником робіт на яких виступає УКБ Львівської обласної державної адміністрації, про кошти, які передбачені на ці роботи та про стан освоєння цих коштів.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи