На виставці-ярмарку львівян спробують переконати, що місцеві товаровиробники - кращі

Щоб переконати львів’ян у тому, що львівське – найкраще і загітувати молодь до виробничих професій у Львові 15–21 жовтня пройде виставка-ярмарка «Львівський товаровиробник», - повідомляє "ЗІК".

Про це сьогодні, 9 жовтня, на прес-конференції повідомила начальник відділу економічного розвитку Львівської міськради Вікторія Довжик.
З її слів, вперше у Львові зберуть під одним дахом у Львівському палаці мистецтв зберуть продукцію понад 50 львівських підприємств легкої та інших видів промисловості задля її популяризації серед мешканців та гостей міста. Гаслом виставки-ярмарку є «Купуй українське!».
Також відбудеться низка інших заходів: семінари з енергозбереження, PR-технологій для представників підприємств, виступи артистів для відвідувачів виставки. Для заохочення випускників шкіл до здобування виробничих професій відбудеться показ моделей Львівського коледжу легкої промисловості КНУ технологій та дизайну,
Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього модулювання та дизайну.
«Ми хочемо показати школярам випускних класів, що таке сучасна легка промисловість і що вступ до училища легкої промисловості – це не тільки освоєння професії швачки», – зазначила Довжик.
З її слів, акція «Купуй львівське!» у Львові розпочалася у грудні 2008 року створенням каталогу продукції львівських підприємств, який розміщений на сайті Львівської міськради, запланована низка заходів і надалі.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи