Бельгійці допоможуть Львову з Євро-2012

До Львова приїхала бельгійська торгово-економічна місія, щоб допомогти з «Євро-2012», - повідомляє "ЗІК".

З 5 по 7 жовтня у Львові триватиме бельгійська торгово-економічна місія, основна мета якої – сприяти співпраці між Бельгією та Україною в різних секторах економіки, а зокрема у підготовці до «Євро-2012». Про це сьогодні, 5 жовтня, на прес-конференції повідомив Надзвичайний та Повноважний посол Королівства Бельгія у Львові Марк Вінк.
Представник уряду Бельгії Пол Ван ден Дріше розповів, що перед бельгійською економічною делегацією стоїть два основних завдання: допомогти Львову у підготовці до «Євро-2012» і поділитися своїм досвідом у підготовці подібних заходів.
Своєю чергою представник компанії «Agoria» Пітер Демюнк зазначив: «Ми розуміємо, наскільки критичною є ця подія («Євро-2012») і як багато компаній зацікавлені приїхати сюди і зробити інвестиції». Він сказав також, що на початку йому здавалося, що підготовка до «Євро-2012» йде занадто повільно, але зараз він радий, що все йде до того, що цей чемпіонат відбудеться в Україні.
Бельгійська делегація має зустрітися з міським головою Львова Андрієм Садовим і головою Львівської ОДА Миколою Кметем. У Львові будуть представлені 24 бельгійські компанії з різноманітних галузей економіки. Це компанії, які займаються покращенням інфраструктури, збереженням навколишнього середовища, будівництвом, архітектурою, дизайном і освітленням масштабних подій.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи