Бюджет Прикарпаття за останні 8 місяців перевиконано на 60 мільйонів

За 8 місяців 2009 року до бюджету Івано-Франківщини зібрано 603 мільйони гривень, - повідомляє "Телебачення Галичина".

Попри економічні складнощі, на Прикарпатті справно виплачуються відпускні та матеріальна допомога на оздоровлення педагогам. За словами заступника начальника головного фінансового управління Назара Косаревича, зберігається позитивна динаміка виконання дохідної частини місцевих бюджетів.

«На сьогодні ми маємо надходження 603,2 млн грн при плані 543,8 млн грн за вісім місяців, — говорить пан Косаревич. — У порівнянні з відповідним періодом минулого року, маємо ріст — 49,2 млн грн. Надійшло з державного бюджету дотацій вирівнювання в область 982,7 млн грн. Це є вся сума, яка передбачена планом на 8 місяців».

Працівники обласного фінансового управління акцентують на недопущенні виникнення заборгованості із заробітної плати. Назар Косаревич підтвердив, що на сьогодні такої заборгованості немає.

Він відзначив, що основне навантаження на бюджети припадає на літні місяці, коли виплачуються відпускні та допомога на оздоровлення педагогічним працівникам. Цього року було нараховано 166,7 млн грн таких виплат, і місцеві бюджети забезпечені в повному обсязі.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи