Податківці виявили підприємство, яке шляхом махінацій не сплатило 7,5 мільйонів податків у Льво

У Львові приватне підприємство не сплатило податків на суму 7,5 мільйонів гривень, - повідомляє "КуПол".

За матеріалами Головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Львові порушено кримінальну справу відносно службових осіб приватного підприємства «Г» за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Про це повідомив відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Львові.
Працівники податкової міліції м. Львова встановили, що службові особи ПП «Г» в період з червня по грудень 2008 року діючи умисно, шляхом завищення валових витрат на суму майже 5 млн. грн. не включили до складу податкових зобов’язань податок на прибуток у сумі понад 1,2 млн. грн. Крім того, безпідставно віднесли до складу податкового кредиту з ПДВ кошти на суму понад 2,1 млн. грн. В ході перевірки встановлено також порушення у веденні операцій з готівковими коштами.
Таким чином, службові особи ПП «Г», порушивши вимоги чинного законодавства, ухилились від сплати податків на загальну суму майже 7,5 млн. грн. За результатами перевірки підприємству донараховано штрафних санкцій в розмірі 5 млн. 988 тис. грн.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи