Тимошенко пообіцяла надати Львову 328 мільйонів до кінця року

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко пообіцяла виконати до кінця 2009 року усі зобов’язання уряду щодо фінансування важливих інфраструктурних проектів у Львові, на які було передбачено фінансування з державного бюджету, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі Львівської міськради.

Про це глава уряду повідомила міського голову Львова Андрія Садового та голову Львівської ОДА Миколу Кмітя під час зустрічі у Києві 5 серпня.
Мова йде про фінансування програми цілодобового водопостачання (191 млн грн.), будівництва стадіону (100 млн грн.) та реконструкції доріг (31 млн грн.), а також виділення коштів на подолання наслідків буревію 3 серпня (5,9 млн грн.).
«Я сподіваюсь, що слово Прем’єр-міністра буде дотримано. Це важливі для Львова проекти. Ми самостійно шукаємо кошти – залучаємо європейські гранти, беремо кредити, випускаємо облігації, але уряд також повинен дотримуватись своїх зобов’язань. Скажімо, гроші на дороги мали надійти ще у червні, але їх досі нема. Через це ми не можемо розпочати ремонти тих доріг, які є в програмі підготовки міста до Євро-2012 – зокрема Кульпарківської та Кн. Ольги. Я також вкотре наголосив Юлії Володимирівні про складну ситуацію з львівським аеропортом. Це об’єкт, за який відповідає держава і він наразі в «червоній» зоні ризику УЄФА», - заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи