На 8 мільйонів перевиконано бюджет Тернополя за пів року

Бюджет Тернополя за півроку перевиконано майже на 8 мільйонів, - повідомлили кореспондента "ОстроВ" в Тернопільській міськраді.

 

За результатами роботи у січні-червні 2009 року до бюджету Тернополя мобілізовано 211,8 млн грн, що перевищує план на 7,9 млн грн (203,9 млн грн) та збір минулого року - на 14,2 млн грн (197,6 млн грн).

Із загальної суми надходжень близько 60,6%в становили різні податки і збори, або так звані власні доходи, що сумарно склали 115,0 млн грн.
Серед них, вагомими джерелами, як і в попередні роки, були податок з доходів фізичних осіб, надходження по якому становлять 84,7 млн грн, єдиний податок для суб’єктів малого підприємництва - 8,1 млн грн, плата за землю - 7,7 млн грн, плата за оренду майнових комплексів та іншого майна, що у комунальній власності - 4,8 млн грн, місцеві податки і збори -3,6 млн грн, податок з власників транспортних засобів - 3,9 млн грн, надходження від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення - 2,1 млн грн, кошти від відчуження комунального майна - 2,8 млн грн та власні надходження бюджетних установ - 10,1 млн грн.
 

Для здійснення соціальних виплат бюджет міста одержав більше 47,0 млн.грн. субвенцій з державного бюджету.
За словами начальника управління фінансів та бюджету міської ради Надії Кучер, усе це дало можливість забезпечити в цілому виконання дохідної частини бюджету на 103,6 відсотків, а по власних надходженнях - на 113,5%.
 

Отримані доходи були спрямовані на утримання всієї інфраструктури міста, на фінансування місцевих програм та заходів.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи