Івано-Франківськ попросить в держави 130 мільйонів на відзначення 350-річчя



Міська влада проситиме з державного бюджету понад 130 мільйонів гривень на заходи з підготовки та відзначення 350-річчя Івано-Франківська, - повідомляє „Галицький кореспондент”.

Кругла дата, яку відзначатиме Івано-Франківськ у 2012 році, є доброю нагодою попросити трохи грошей в держави. Гроші підуть на реконструкцію пам'яток, спорудження нових культурно-соціальних об'єктів та загалом благоустрій. Рішення з цього приводу прийматимуть на найближчій сесії, на яку буде винесено проект рішення міськвиконкому про перелік та фінансування підготовчих робіт до ювілею міста.

Над пропозиціями заходів, на реалізацію яких можна отримати державні кошти, майже півроку мудрувала спеціально створена робоча комісія і художня рада. Врешті-решт минулого тижня на засіданні міськвиконкому було визначено перелік робіт. Він налічує містично-забобонних 13 пунктів, на втілення яких франківці проситимуть виділити з державного бюджету 129 мільйонів 831 тисячу 200 гривень. В останній цифрі особливо вражає скрупульозність (на що підуть 200 гривень?) у підрахунку, хоча ніхто не приховує, що кошторис складено "згрубша" і він ще може суттєво коригуватися.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи