На Прикарпатті звільнять 73 начальники за невипату зарплати

Органи державної податкової служби України ініціювали питання розірвання контрактів з керівниками 73 підприємств державної та комунальної форм власності, які не виконали графіків виплати заборгованості із заробітної плати на загальну суму 17,5 млн гривень, - повідомляє кореспондент "ОстроВа".

До органів прокуратури спрямовано матеріали та відомості щодо 1,8 тис. юридичних осіб, які мали довготривалу заборгованість із виплати заробітної плати на суму 329 млн гривень.
Від початку року (на 1 червня) надходження до бюджету податку з доходів фізичних осіб становило 17231,2 млн грн.
Крім того, за наслідками проведення у державних податкових органах індивідуальної роз’яснювальної роботи з питань забезпечення вчасності виплати заробітної плати заборгованість у сумі 587,6 млн грн виплатили 5,3 тис. підприємств, до бюджету надійшло 97 млн грн податку.
За результатами контрольно-перевірочної роботи, погашено заборгованість із заробітної плати на загальну суму 27,4 млн грн, до бюджету надійшло 5,2 млн грн податку.
Всього з початку року завдяки спільним діям органів державної податкової служби та органів влади на місцях, проведенню податківцями індивідуальної роз’яснювальної роботи з керівниками підприємств - боржників та за наслідками контрольно-перевірочної роботи погашено заборгованість із заробітної плати на загальну суму 1 254,5 млн грн, до бюджету надійшло 188,2 млн грн податку з доходів фізичних осіб.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи