Львівська область витратить 350 мільйонів на дороги






Львівській області на утримання доріг виділено майже 350 мільйонів гривень, - повідомляє "Zaxid.net".

Цього року з державного бюджету на утримання доріг у Львівській області виділили 348 мільйонів гривень. З виділених коштів - 186,4 мільйонів гривень виділено на поточний ремонт та утримання доріг, з яких 120 мільйонів гривень призначено для ремонту доріг місцевого значення і всього близько 69 мільйонів гривень на дороги державного значення. Про це йшлося на робочій нараді щодо стану автомобільних доріг області під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Валерія П’ятака.

Щодо поточного ремонту автомобільних доріг не виключено, що у зв’язку з дефіцитом коштів, ремонт доріг проводитиметься не у два етапи, як це зазвичай відбувалося, а в один. Тобто ремонт доріг відбуватиметься після встановлення стійкого плюсового температурного режиму, з метою запобігання подальшого руйнування відремонтованих ділянок за рахунок температурних перепадів та опадів.

Як зазначив Валерій П’ятак, також планується створення постійно діючої комісії для вирішення актуальних проблем пов’язаних із станом автомобільних доріг області.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи