На ринку Івано-Франківська ціни ростуть, а обсяги продажу падають



Динаміка цін та обсягів продажу на центральному ринку обласного центру у лютому 2009 року, - повідомляє кореспондент „Острова”.

На центральному ринку обласного центру, на якому щомісячно проводиться облік обсягів продажу та реєстрація цін, реалізація сільськогосподарських товарів у лютому п. р. порівняно з попереднім місяцем зменшилася на 9,0%, при зростанні цін на 3,5%. Ціни на картоплю зросли в середньому на 9,1%, молочні продукти – на 7,2%, фрукти свіжі – на 5,6%, м’ясо, сало, птицю – на 3,5%, овочі – на 0,8%.
У порівнянні з лютим минулого року обсяги продажу товарів на ринку зменшилися на 6,5%, ціни зросли на 29,6%. Подешевшали тільки капуста, цибуля, буряки та морква, тоді як сало подорожчало у 2,6 раза, м’ ясо – у 1,5 раза, птиця – у 1,9 раза, молочні проодукти – у 1,4 раза, яйця – у 1,3 раза.
Ціна на сало свиняче поступово наближається до рівня ціни на м’ясо: різниця складала у лютому приблизно 15%, тоді як у лютому минулого року сало було більш як удвічі дешевше свинини (на 56%).

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи