Дніпропетровщина перерахувала 1,4 млрд. допомоги Прикарпаттю і Буковині



Дніпропетровська область перерахувала останній транш у розмірі 1,4 млн грн для постраждалих внаслідок стихійного лиха мешканців Івано-Франківської та Чернівецької областей, - повідомляє „Укрінформ”.

Це дозволить прискорити відбудову дитячих установ і будинків Тлумацького та Вижницького районів, зруйнованих під час повені.

Раніше до постраждалих регіонів відправлено матеріальну допомогу (зерно, борошно, олія, цукор, крупи, консерви, медикаменти, питна вода та ін.) на загальну суму близько 500 тис. грн, а також цемент, щебень, металопродукцію та труби.

У постраждалих районах Чернівецької області 260 дніпропетровських будівельників провели відновлювальні роботи на дорогах. Було залучено 127 одиниць техніки та пересувний асфальтобетонний завод.

Також завдяки безпосередній участі мешканців Дніпропетровської області в селах Петрилів Івано-Франківської області та Чорногузи Чернівецької області відкрито 40 новобудов.

Статьи

Страна
20.04.2024
10:00

Тучи на горизонте, или Почему у бизнеса "портится настроение"?

Валовой внутренний продукт (ВВП) за январь-февраль вырос на 3,6%, по данным Минэкономики. Не стоит забывать, что в январе 2023 г. зафиксировано падение на 32%, в феврале – на 26%. Сейчас - рост...
Мир
20.04.2024
09:31

"Трамп хочет, чтобы Конгресс принял решение о помощи Украине". Обзор западных медиа

Если Трамп вернется в должность и попытается протолкнуть мирное соглашение между Россией и Украиной, ему нужно, чтобы Украина имела сильную военную позицию
Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Все статьи