ЛАЗ продасть тролейбус і поверне борг своїм працівникам







Львівська міськрада погодилась купити тролейбус ЛАЗу за зниженою ціною – 1 млн 125 тис. грн., пазом з тим держава має відшкодувати заводу ПДВ у розмірі 998 тис. грн. Ці гроші підуть на погашення заборгованості по зарплаті працівників заводу, - повідомляє „ЗІК”.

Однак цього не достатньо для повного погашення заборгованості, яка сягає майже 7 млн грн. У Львівські ОДА вважають, що потрібно звернутися до податкової і в суд, щоб отримати дозвіл на відчуження майна на суму 5 млн грн, якої не вистачає для погашення боргів.

Як зазначає головний бухгалтер, вартість цілісного майнового комплексу заводу – 500–600 млн грн.

Як повідомляв "Остров": Колектив ЛАЗу просив облраду звернутися до прокуратури у Львівській області, СБУ у Львівській області, УБОЗу перевірити стан справ щодо заборгованості із зарплатні на підприємстві. В разі невиконання цих вимог, колектив попередив про проведення акцій протесту.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи