Економічна криза не торкнулася карпатського туризму

Всупереч очікуванням, криза у вітчизняній економіці, що призвела до падіння попиту на зарубіжні напрямки, поки що не торкнулася Карпат, - повідомляє видання UA- Reporter. 

У жовтні експерти прогнозували зменшення потоку як мінімум на 10%, але масового відтоку туристів не трапилося, оскільки частина українців переорієнтувалася на Карпати замість подорожувати за кордон.

Більшість туристів хочуть отримати комфортабельний номер зі всіма зручностями, сучасним інтер'єром і додатковими послугами: сауною, басейном і іншими забаганками.

Вловивши настрої українців, власники карпатського житла вирішили скористатися можливістю по максимуму. Якщо торік мінімальна вартість мешкання коштувала від 150 грн. з людини в добу, то зараз ця цифра виросла до 180–200 грн. Крім того, деякі господарі спішно переводять ціни в долари, щоб не втрачати на курсовій різниці.

 

Санаторії і бази відпочинку цього сезону остаточно перейшли на пакетний продаж номерів. Орендувати житло на пару діб тут практично неможливо, а святковий тур, що передбачає відпочинок з 28–29 грудня до 4–5 січня, коштує від $500 з людини.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи