190 млн. грн. збитків завдасть криза Львівській залізниці лише за цей квартал

190 млн грн сягнуть збитки Львівської залізниці у четвертому кварталі цього року через кризу, - повідомляє „ZAXID.NET

 

"Недоотримання доходів залізницями України за вересень-грудень 2008 року за рахунок невиконання плану навантаження підприємствами гірничо-металургійної, хімічної та вугільної промисловості та встановлення знижок для металургів, становитиме понад 1,3 млрд грн Для Львівської залізниці збитки за IV квартал 2008 року сягнуть майже 190 млн грн.”, - йдеться у офіційному повідомленні  Львівської залізниці.

 

По Львівської залізниці, яка охоплює промислово пасивний західний регіон України, фінансова криза вдарила особливо гостро. Періодичні простої або й повна зупинка багатьох підприємств призвела до того, що на Львівській залізниці вантажообіг, у порівнянні з минулим роком, зменшився на 30%, а навантаження - аж на 35%.

 

Усе це призводить до того, що залізничники змушені згортати частину програм, які було заплановано для виконання у 2008-2009 роках.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи