На аварійно-відновлювані роботи після паводку на Буковині не вистачає 86 млн.грн.

На влаштування дамб Буковина потребує 86 млн. грн., - повідомляє „BUKNEWS

 

У результаті проходження паводкових вод 23-27 липня було пошкоджено більше 13 км берегоукріплень, 6 км дамб, 35 гідротехнічних споруд. На влаштування дамб сьогодні область потребує 86 млн. грн. Це є проблемою на часі, адже за умови зруйнованих дамб нова повінь завдасть масштабних руйнувань,  - наголосив під час підходу до преси голова Чернівецької обладержадміністрації Володимир Куліш.

 

Загальна вартість аварійно-відновлювальних робіт сягає 352 млн. грн., наразі ж виділено 180 млн. грн. Цих коштів вистачило на повне завершеня аварійно-відновлювальні роботи в 58 населених пунктах на 420 км доріг, розпочаті роботи в 102 населених пунктах на 705 км доріг, завершені аварійно-відновлювальні роботи на 10 та розпочаті роботи на 73 мостах.

 

Проте, у зв'язку із обмеженням фінансування, ще в 57 населених пунктах 8 районів області не розпочаті відновлювальні роботи на 578 км. комунальних доріг та 80 мостах комунальної власності.

 

Згідно з графіками, за умови виділення повного обсягу коштів, всі роботи з відновлення дорожнього покриття та влаштування водовідведень мають бути завершені до 1 грудня.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи