Львів’янин заради соцвиплат прикидався мертвим

Працівники соціальних служб все частіше стикаються з шахраями, які обманом намагаються отримати гроші від держави.

Так 42-річний львів'янин, щоб отримувати матеріальну допомогу, змусив дружину його «поховати». Так, поки його не викрили, держава виплачувала йому 3,3 тис. грн. в місяць, - повідомляє «Сегодня».

У жовтні минулого року пара знайшла оголошення про невпізнаного трупа чоловіка, який знайшли в їхньому районі. Він був приблизно того ж віку, що і глава сімейства. Жінка «впізнала» труп в морзі.

Оформила документи на «небіжчика» і отримала гроші на їх чотирьох неповнолітніх дітей в зв'язку зі смертю чоловіка.

Як розповів львівський слідчий Сергій Микитюк, через кілька місяців у них померла дитина. До них приїхали працівники соціальної служби і побачили «покійного» у будинку.

Виявилося, афериста раніше двічі судили за шахрайство, незаконне зберігання зброї і збут наркотиків. Тепер йому загрожує в'язниця, а його дружину відправили до психіатричної лікарні.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи