ЛАЗ і «Renault» виготовлятимуть "швидкі" до Євро-2012

У Львові презентували спільний проект ЛАЗу і «Renault» з виготовлення машин швидкої допомоги, - повідомляє “ZAXID.NET “.

На презентації двох прототипів автомобілів були присутні віце-прем’єр міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков, президент ФФУ Георгій  Суркіс, директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, посол Франції в Україні Жак Фор, генеральний директор компанії «Renault Україна» Марк Ле-Грасьє, голова ЛОДА Михайло Цимбалюк, голова спостережної ради ТОВ «Львівські автобусні заводи» Ігор Чуркін.

У своєму виступі, який прозвучав російською мовою, Борис Колесніков зазначив, що для Львова цей проект є цікавим, однак поширюватиметься і на інші міста.

Михайло Цимбалюк уточнив, що автомобілі вироблятимуть ЛАЗ та компанія «Renault» для усіх міст господарів Євро-2012.

Керівник «Renault» в Україні наголосив, що Євро-2012 не є для цього проекту кінцевою метою, оскільки автомобілі швидкої та інші машини будуть потрібні також і у інших містах України після чемпіонату Євро-2012.

Як зазначалося на інформаційному стенді, розмішеному поблизу прототипів, реалізація проекту дозволить створити 250 нових робочих місць і випускати 1000 авто на рік.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи