У мерії Тернополя хочуть відставки Азарова

Вчора, 25 листопада, у Тернопільській міській раді зареєстрували звернення з вимогою ветувати Податковий кодекс і відправити у відставку уряд на чолі з Азаровим.

Про це у повідомив представник ініціативної групи з проведення Всеукраїнського референдуму Віктор Уніят, - інформує «ЗІК».

Він розповів, що у Тернополі створено ініціативну групу, в яку входять представники інтелігенції і яка буде захищати інтереси підприємців, що виступають проти ухваленого Верховною Радою Податкового кодексу. 26 листопада о 18.00 вони планують провести збори ініціативної групи у колишньому кінотеатрі імені Довженка.

За словами Віктора Уніята, на засіданні ініціативної групи будуть затверджені питання щодо проведення референдуму з дострокового припинення повноважень Верховної Ради і Президента України.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи