Майже 15 млн. грн. заборгували споживачі Прикарпаття за послуги водопостачання

В Івано-Франківську протягом січня-жовтня 2010 р. заборгованість споживачів за послуги з водопостачання та водовідведення перед комунальним підприємством "Івано-Франківськводоекотехпром" збільшилась на 16,3% або на 2,1 млн грн і на 1 листопада 2010 р. становила майже 15 млн грн. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції начальник служби обліку та реалізації послуг КП Володимир Тишківський, - повідомляє «РБК-Україна»

При цьому, за даними начальника служби, борги населення за надані послуги з водопостачання та водовідведення становлять 6,3 млн грн, КП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" - 6,36 млн грн, житлових будинків, де створені об'єднання співвласників та житлово-будівельні кооперативи - 0,9 млн грн, Тисменицького водо-каналізаційного підприємства - 1,3 млн грн.

В.Тишківський зазначив, що для боротьби із злісними боржниками підприємство розпочало відключати їх від надання послуг з водовідведення за допомогою спеціального приладу.

Блокування стоків із квартири боржника, пояснив В.Тишківський, здійснюється із підвалу чи горища будинку за допомогою спеціальної металевої засувки, яку не можна зняти без участі працівників підприємства.

Вартість відновлення послуги - 400 грн.

На обліку в комунальному підприємстві перебуває 3218 абонентів, заборгованість яких за послуги водопостачання та водовідведення становить 4,5 млн грн або 72% від загальної суми боргу населення Івано-Франківська.

КП "Івано-Франківськводоекотехпром" - монополіст на ринку надання послуг з водопостачання та водовідведення населення Івано-Франківська. Воно обслуговує майже 69 тис. індивідуальних абонентів та 2,3 тис. юридичних осіб.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи