Оптимізація складу, найшвидший і найпростіший спосіб отримати результати

Місця, де зберігається сировина, напівфабрикати або готові вироби, називаються складами чи розподільними центрами.

Вони можуть перебувати у власності підприємств, торгових фірм, компаній, експлуатуватися ними або посередниками, наприклад, оптовиками.

Подібні обладнанні місця пропонують сервіс, який включає надання складських приміщень і складських послуг.

Деякі склади спеціалізуються на видах послуг, і на товарах, які вони зберігають.

Функцію обслуговування, яку виконують склади, можна розділити на два типи

1.Загальний магазин.

Там, де вантажі зберігаються протягом тривалого часу і де основною метою є захист товарів, поки вони не знадобляться. Існує мінімум обробки, переміщення і відносини з транспортом. Приклад такого типу сховища - мобільний пристрій зберігання або контейнері для зберігання. Це тип складів, що використовується для накопичувальних запасів в очікуванні сезонних продажів.

2.Розподільний склад.

Він має динамічну мету руху і поділу. Товари надходять однорідними партіями великого обсягу, зберігаються на короткий час, а потім поділяються на невеликі індивідуальні замовлення різних виробів, що вимагаються замовником на ринку.

Акцент робиться на переміщеннях і обробці, а не на зберіганні. Цей тип складу широко використовується в системах розподілу.

Є різні інноваційні рішення для оптимізації місця для зберігання

Однак, склади є критично важливими частинами глобального ланцюжка постачання.

Вони є точками, де продукт призупиняється й обробляється, споживаючи простір і час (години роботи). Простір і час, у свою чергу, є витратами.

Розробляючи моделі для кращої оптимізації їх роботи, фахівці Групи компаній https://quantum-int.com/uk/ можуть значно скоротити витрати на робочу силу, пов'язані з розподілом продукції, збільшити використання складських площ і поліпшити загальний потік.

Це оцінили професіонали, що працюють у сфері логістики, яким допомогла система Qguar WMS Pro розвивати здатність раціоналізувати та оптимізувати використання приміщень на складах, розподільних центрах.

І сьогодні дані приміщення пропонують безліч можливостей для отримання прибутку, з невеликими інвестиціями й за дуже короткий час.

Але як це зроблено? Яким шляхом?

Комплексна мережа бренду Qguar дозволяє пропонувати індивідуальні логістичні рішення.

Це підтверджується великим портфелем виконаних робіт для харчової, автомобільної, деревообробної промисловості, торгівлі, транспорту, підприємств з випуску товарів господарського та гігієнічного призначення, тощо.

Спектр послуг містить в собі всі етапи ланцюжка створення ідеального складу.

По-перше, звертається увага на те, що операції в центрах розподілу є трудомісткими, навіть у тих місцях, де автоматизація частково або повністю розвивається. Робоча сила становить приблизно від 40% до 60% операційних витрат на склад. Вихід полягає в тому, щоб зменшити кількість робочої сили.

По-друге, при роботі з трудомісткими операціями надзвичайно важливо, що творці системи Qguar користуються знаннями й досвідом тих людей, які працюють на розподільних центрах.

Враховують ці знання, виявляють можливості для вдосконалення і перетворювати їх на об'єктивні дії, які сприяють зниженню витрат, не впливаючи на рівень обслуговування.

Якщо ваш склад страждає від недостатнього простору, переповнених коридорів, помилок при доставці, затримок навантаження, високих ризиків нещасних випадків, невмотивованого персоналу, то ви маєте відмінну можливість для подібних розподільних центрів застосувати системи й модулі Qguar.

Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи