Ремонтні набори для туристичного спорядження

Якщо ви власник туристичного спорядження, одягу або ж взуття, то ви повинні прекрасно розуміти, що будь-яка, навіть дуже якісна та дорога річ, з часом, під дією різних чинників: тривалість використання, часта експлуатація, природні чинники, тощо, втрачають свій зовнішній вигляд, технічні характеристики та особливості використання, тобто пошкоджуються. Проте, варто розчаровуватись та викидати річ, яка служила вам вірою та правдою впродовж тривалого часу і була надійним супутником у ваших мандрівках.

Ремонтний набір McNett

Рекомендуємо вам ознайомитись на із ремонтними засобами та наборами для ремонту туристичного спорядження, одягу і взуття. До речі, хороший вибір ремонтних засобів та наборів є у магазинах туристичного спорядження, величезний вибір такого товару є у фірмових магазинах туристичного спорядження Terra Incognita, які знаходяться у місті Київ, Львів та Одеса, а також у них є інтернет магазин: www.terraicognita.com.ua. Cаме у цьому магазині ви знайдете широкий вибір якісного спорядження яке не підведе та служитиме роками, а також додаткові аксесуари, серед яких заcоби для догляду та ремонту.

Вам варто знати, що ремонті засоби діляться на 3 категорії: для спорядження, для одягу та для взуття. Є у різних ємностях та об’ємах для зручнішого використання, а також у різних видах: уретановий клей, уретановий герметик, латки, каталізатори, стрічки, змазки, тощо. Тому, спершу вам слід перевірити усе ваше спорядження, одяг та взуття для туризму на наявність та специфіку пошкодження і проаналізувавши ці дані, спробувати обрати оптимальний варіант засоби для ремонту пошкоджених речей, адже багато із них є універсальними. Ремонтні засоби на https://terraincognita.com.ua/turysm/doglyad/remontni-nabori/ допоможуть вам залатати дірку у мембранних та водонепроникних речах, заклеїти підошву у взутті, змастити та почистити бігунки, поремонтувати зламану секцію дуги для намету, тощо.

Ремонтний набір McNett

Популярними ремонтними засобами серед туристів є засоби від виробника McNett, який користується популярністю також серед рибалок та мисливців. Серед великого асортименту ремонтних засобів та наборів від вже доволі старого, проте перевіреного часом, туристичного виробника McNett можна зустріти такі: засіб для ремонту Aquasure 28g, призначення: проклейка пошкоджених часом швів у водонепроникному спорядженні. Також варто виділити високотехнологічний клей - Freesole 28g, який з легкістю ремонтує підошву взуття, та ряд інших гумових речей. Ще одним чудовим та дієвим засобом є засіб для чищення блискавки Zip Care 60ml. А Seamsure 60ml створений для гідроізоляції прошитих швів в більшості на синтетичних волокнах, тощо. Тому, рекомендуємо визначитись із типом та складністю пошкоджень ваших речей, а тоді обрати оптимальний варіант засобу для ремонту.

Якщо вам потрібна допомога у виборі засобів та наборів для ремонту туристичного спорядження, одягу та взуття, рекомендуємо звернутись у магазин туристичного спорядження Terra Incognita, написавши їм на сторінку у Facebook, або ж зателефонувавши за цими номерами: +38 098 62 555 74 , +38 093 62 555 74, де ви отримаєте якісну консультацією і підберете саме те, що вам ідеально підійде і ви залишитесь задоволені вибором.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи