Сучасні м'які меблі в Україні

Ви вирішили купити диван, але не готові йти на зайві витрати? Загляньте в наш каталог! У ньому ви знайдете недорогі дивани і крісла та інші меблі за розумними цінами, а різноманіття моделей і варіантів обробки приємно вас здивує. У нас ви напевно знайдете недорогі меблі на власний смак. Клієнти меблевої фабрики «Лісма» за більш ніж десять років роботи по достоїнству оцінили м'які меблі вітчизняного виробництва, яка представлена в фірмовому салоны меблів в Чернівцях. Особливий акцент ми робимо на дивани і крісла - меблі, без якої важко уявити собі будь-яку вітальню. У каталозі «Лісма» представлені дивани та крісла, які користуються незмінною популярністю у покупців. У чому ж її секрет? По-перше, наші дивани і крісла роблять тільки з якісних сучасних матеріалів, які мають відмінну зносостійкість і відрізняються привабливим зовнішнім виглядом. По-друге, дивани відрізняються високим рівнем збирання, що гарантує довговічність, хорошу роботу всіх механізмів дивана, а також відсутність скрипу і інших сторонніх звуків при експлуатації. По-третє, у нас є недорогі дивани і крісла за ціною, яка не стане тягарем для обмеженого сімейного бюджету. На додаток до цього в «Лісма» регулярно проводяться акції «Дивани і крісла: розпродаж», під час яких ви можете купити диван недорого, вибравши модель з колекції попереднього сезону. Ну і, нарешті, моделі диванів вітчизняного виробництва зроблені з урахуванням типових планувань російських квартир, що вкрай важливо для оптимальної організації житлового простору. Але купити диван дешево - тільки половина справи. Його ще потрібно привезти додому, а доставка дивана обходитися часто в круглу суму. Забудьте про цю проблему і вибирайте дивани та крісла, не замислюючись про складнощі доставки! Піклуючись про вашу економії, ми здійснюємо доставку меблів в межах Москви оперативно і безкоштовно!

Як відомо, в усі часи підвищеним попитом користувалася і користується меблі від виробника, не є винятком і дивани від виробника. У магазині «Лісма» великий вибір диванів від виробника, що зможе значно заощадити Ваші кошти.

Дивани-акордеони - це одні з найбільш компактних кутових диванів. Механізм трансформації дивана-акордеона схожий на гармошку і складається з трьох частин. Диван-акордеон легко розкладається вперед, механізм трансформації такого дивана може бути побудований на дерев'яному або металевому каркасі. Дивани-акордеони бувають різної ширини. Самі невеликі представники даного типу конструкції - крісло-ліжко з механізмом «акордеон». Широкі дивани-акордеони досягають двох метрів, розкладаючись в комфортне двоспальне ліжко. Зручно використовувати диван-акордеон в дитячій, так як він не займає багато місця і буде оптимальним рішенням для сну і відпочинку вашої дитини. Недорогі дивани-акордеони дозволяють обставити квартиру з мінімальними фінансовими витратами. До дивану можна придбати сучасні м'які розкладні крісла, які складуть єдину композицію м'яких меблів у вашій вітальні. До речі, крісла також можуть бути розкладними, і тоді ви зможете їх використовувати в якості додаткового спального місця для гостей. Купуючи диван-акордеон в «НАЗВА», ви можете вибрати варіант оббивки, звернувшись до нашої величезною галереї тканин, а також замовити диван-акордеон з додатковим пружинним блоком.

За типом конструкції дивани-єврокнижка нагадують добре всім відомі дивани типу «книжка», які раніше були практично в кожній квартирі. Але на відміну від них дивани-єврокнижка мають ряд переваг. В розкладеному вигляді дивани-єврокнижка не прогинаються посередині, що характерно для дивана-книжки. Диван-єврокнижка може стояти в будь-якому місці кімнати - не обов'язково біля стінки. Ще одне переваги дивана-еврокнижки - відсутність підлокітників. Адже на відміну від викатних диванів, на дивані - книжці підлокітники розташовуються в головах і в ногах, тому дорослій людині вони заважають повноцінно розтягнутися на дивані під час сну. У дивана-еврокнижки підлокітники або знімаються, або відкидаються і в результаті виходить нормальна ліжко без непотрібних елементів. У розкладеному стані диван-єврокнижка перетворюється в Полутороспальна ліжко. Складений диван-єврокнижка виглядає дуже ефектно. Подушки під спину і підлокітники дивана іноді обробляють матеріалом іншої фактури або забарвлення, ніж весь корпус, що надає дивану-єврокнижка особливу оригінальність. Чохли при бажанні можна замінити, в результаті ви запросто поновіть зовнішній вигляд дивана-еврокнижки. До того ж чохли з підлокітників і бічних подушок дивана легко знімаються і їх можна без проблем прати. Диван-єврокнижка оснащений великим ящиком для зберігання білизни, куди ви зможете акуратно заховати постіль на день. В асортименті «Лісма» є дешеві дивани-єврокнижка, які мають привабливий сучасний зовнішній вигляд, приємно пожвавлять інтер'єр вашої квартири і розраховані на багаторічний термін експлуатації.

Дивани і крісла - незмінний атрибут затишної вітальні. М'які меблі служить композиційним центром дизайну компакти, до неї підбирається весь домашній текстиль, використовуваний в оформленні інтер'єру, аксесуари. Але в компактному просторі звичайної невеликої квартири дивани служать і як спальне місце. Тому, купуючи диван, потрібно дуже ретельно продумати, наскільки органічно він буде вписуватися в простір кімнати і комфортно буде на ньому спати. Є кілька різних механізмів розкладних диванів. Деякі більш компактні, інші призначені для повноцінної заміни двоспальному ліжку. Одні з найпопулярніших і зручних диванів - кутові дивани. Дивани кутові виробляються в двох модифікаціях - під правий і під лівий кут. Купуючи кутовий диван, ви вибираєте варіант, який підходить до планування вашої квартири і розстановці меблів в кімнаті. Кутовий диван сконструйований так, що всередині боковий секції розташовується ящик для зберігання спальної білизни. Зазвичай внутрішні ящики кутового дивана настільки місткі, що крім ліжка в них можна зберігати і інші речі - наприклад, ховати на теплу пору року зимовий одяг, складати господарські дрібниці.

У розкладеному стані диван кутовий перетворюється у велику і дуже зручну двоспальне ліжко. Розкладний механізм кутового дивана сконструйований так, що горизонтальна поверхня розкладеного дивана не прогинається (як це буває, наприклад, з диваном-книжкою) і не деформується з часом. На кутовий диван можна покласти тонкий матрац, який зробить сон ще більш комфортним, а навантаження на хребет буде розподілена рівномірно. У каталозі «Лісма» представлені недорогі дивани кутові. У нас ви зможете знайти компактні кутові дивани, а також дивани класу «комфорт» значних розмірів. Різноманіття варіантів обробки кутових диванів дозволить вам без зусиль підібрати модель, яка підійде до будь-якого інтер'єру - від класичного до сучасного.

Дивани для дитячої кімнати, як правило, проводяться з особливою увагою, ніж інші. Для дитячої кімнати краще всього купувати меблі від виробника, так як в якості таких меблів, в тому числі і диванів, можна не сумніватися. Головна вимога до таких предметів м'яких меблів, як дитячі дивани, - це їх стовідсоткова безпека і висока якість. У таких диванах не повинні виступати небезпечні кути і інші деталі. Їх слід з особливою ретельністю обробляти, а також фарбувати фарбами нетоксичного типу.

Дитячі дивани, як правило, мають надійні і в той же час досить прості механізми трансформації. Оббивка таких диванів повинна оброблятися спеціальним просоченням, яка має водовідштовхувальні і грязеотталкивающие властивості. Відмінним варіантом можуть стати і спеціально розроблені знімні чохли. Диван, розташований в дитячій кімнаті, повинен обов'язково бути яскравим і піднімати малюкові настрій.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи