Mercure Kyiv Congress Hotel буде привабливим для бізнес-клієнтів і туристів

У найближчі місяці у Києві завершиться ребрендинг готелю Mercure Kyiv Congress Hotel, що стане п’ятим проектом в Україні однієї з найбільших готельних мереж Європи AccorHotels. За словами Олексія Абасова, який керує ребрендингом, бренд Mercure завоював добру репутацію у багатьох країнах. Наприклад, три роки тому у Ризі було відкрито готель Mercure Riga Centre, і сьогодні він є одним із флагманів цієї мережі. «Тому ми не мали сумнівів, що поява у Києві такого комплексу як Mercure Kyiv Congress Hotel дасть нам унікальну можливість принести до України успішний досвід реалізації проектів конгрес-напряму із сучасними і актуальними рішеннями», – розповідає Олексій Абасов.

Як говорить бізнесмен, роботи з реконструкції готелю знаходяться на фінальному етапі. Виконано усі технічні вимоги, у тому числі й ті, які стосуються пожежної безпеки, сформовано нову команду співробітників. Залишається лише завершити оформлення публічних зон й змінити дизайн одного з поверхів конгрес-центру.

«Взагалі, я вважаю, що бренд Mercure органічно впишеться в цей готель, оскільки поєднує в собі різний досвід і дозволяє орієнтуватися як на корпоративних та індивідуальних бізнес-клієнтів, так і на туристів», – коментує Олексій Абасов.

За словами куратора, ребрендинг є найбільш прийнятним варіантом, коли проект потрібно реалізувати в стислі терміни. «Так, у новому готелі є можливість сформувати команду під своє бачення, провести тренінги, почати роботу. Це, поза сумнівом, плюс. Але завжди важко входити в роботу, й перші півроку виникають різні технічні складнощі. Крім того, більшість корпоративних клієнтів хочуть спочатку побачити готовий продукт, і тільки після цього приймають рішення про партнерство та співпрацю», – говорить Абасов.

У той же час для будівництва необхідно отримувати дозвільну документацію, розробляти проект, прокладати комунікації. Потрібно лише переробити його концепцію, переформатувати бізнес-модель і зібрати нову команду. «Причому, готель весь цей час продовжує роботу. Головне, щоб клієнтам це не доставляло ніякого дискомфорту. Тобто, необхідно зробити процес ребредингу максимально м’яким та невідчутним для гостей», – пояснює Олексій Абасов.

Окрім номерного фонду, що налічує 160 номерів різного класу, до інфраструктури готелю входять конгрес-хол Mercure Congress Centre, площа якого сягає 5000 кв м, два ресторани, 45-метровий відкритий басейн, спортивний центр. Також гості Mercure Kyiv Congress зможуть користуватися спеціальною онлайн-платформою бронювання. А корпоративним клієнтам буде запропонована участь в програмі meeting planners. Вона передбачає накопичення грошових сум при проведенні заходів. Такий депозит можна згодом витратити в будь-якому готелі мережі Mercure.

«Доречі, Mercure Kyiv Congress Hotel братиме участь в проекті Planet 21. Це програма екологічного розвитку до 2020 року, яку реалізовує група Accor. Вона передбачає, що в номерах готелю гостям будуть запропоновані винятково чисті та безпечні миючі засоби, які не забруднюють навколишнє середовище», – розповідає Олексій Абасов.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи