У Львові зі стихійним паркуванням ДАІ боротиметься з допомогою фотокамер

У Львові працівники ДАІ за порушниками стихійного «полюватимуть» з фотокамерою, - повідомляє «ОстроВ».

Як розповів керівник відділу ДАІ міста Львова Богдан Моцак, спочатку інспектор ДПС сфотографує автівку, припарковану у забороненому місці та залишатиме на лобовому склі машини повідомлення для її власника. «Водія попереджають про те, що він порушив правила дорожнього руху і тому повинен прийти у ДАІ для складення протоколу про адміністративне правопорушення. Аби повідомлення не згубилося, водію обов’язково надсилають копію рекомендованим листом», - зазначив Б. Мицак.

Спочатку із порушником проводитимуть профілактичну бесіду. Далі – своєрідне розслідування. Після цього порушникові виписують штраф, який складає від 225 до 340 гривень.

За даними мерії Львова, за кілька днів такого нововведення вже сфотографували понад півтори сотні автівок, припаркованих у заборонених місцях.

«Наразі у центрі Львова є 16 зон паркування. Це близько півтори тисячі місць. Третина із них - платні. Та, оскільки, транспорту у центрі зараз є більше, аніж можливих місць для паркування, йде тенденція до того, щоб будувати підземно-наземні паркінги на територіях, прилеглих до в’їзду в центральну частину міста", - зауважив головний спеціаліст Управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Сергій Жук.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи