Речь Симоненко перед утверждением Азарова премьером. Это достойно хрестоматии фарисейства. Дочитайте до конца!

Шановні колеги! Я хочу нагадати вам, що саме фракція Компартії у попередньому скликанні Верховної Ради запропонувала антикризову програму і антикризовий проектів законів, які, на нашу думку, і повинні сьогодні складати за змістом  всю роботу Верховної Ради.

Я хотів би привернути вашу увагу, що ми принципово ставимося до того, яка модель  економічного і соціального розвитку   запропонована українському народу. І 20 років підтверджується ця  економічна модель, вона  ніякої користі народу України не принесла. І те, що навʹязали нам 20 років, воно знищило економічний потенціал України.

Я хотів би привернути вашу увагу, що якраз питання, яке ми розглядаємо, – це    питання виникло в результаті проведення виборчої кампанії. А виборча кампанія – це змагання  тих же самих програм і конкретні пропозиції щодо шляхів виходу України з кризи.
Я хотів би нагадати, хто, про що говорив під час ви борів. Шановний Миколо Яновичу,  ви обіцяли під час виборів, що середня заробітна плата у високо стратегічних галузях буде  8 тисяч  гривень на місяць. Ви обіцяли, що капітальні вкладення в регіональну інфраструктуру    тільки у наступному році  буде складати 100 мільярдів гривень. Я не буду розшифровувати, що це таке капітальні вкладення. Далі. Ви обіцяли, що  буде    створено космічно-ракетний комплекс Циклон-4, космодром в Алкатаврі  (Бразилія), АН-70 будемо будувати і розвивати в Україні, багатофункціональний ракетний комплекс "Сапсан", будівництво  кораблів "Корвет". Ви обіцяли   побудувати  дороги навколо Дніпропетровська і Севастополя.
Далі. Загальна сума будівництва доріг 227   мільярдів гривень. Ви пообіцяли, що  розробка вугільних наших накладівдасть можливість  добувати до 5 мільярдів кубічних метрів газу. До речі, вам нагадую, що   сьогодні на складах лежить 1,8 мільйонів тонн  вугілля – це  праця шахтарів, яка потребує сьогодні  оплати.
Далі. Ви обіцяли, що  будуть нести відповідальність за невиплату заробітної плати, ви будете  звільняти з посади людей.   Я хочу нагадати, що ви заявили, що у нас у державі якраз зростає внутрішній товарообіг, що є свідком про постійне  підвищення купівельної спроможності громадян. Я не знаю звідки це взяли, але ви  про це пообіцяли.
Ви  пообіцяли, що збережете стабільність цін, тарифів,  курсу національної валюти. Ви створите  додаткові всіх необхідних  ресурсів.
Ви пообіцяли, що за кожний рік будете будувати 100 тисяч житла – квартир для наших громадян. Середній рівень заробітної плати буде 4 тисячі гривень. Ви введете новий якісний рівень, і кожний громадянин отримає квартиру. А також ви пообіцяли, що обов'язково будете регулювати і контролювати, і відсутність буде підвищення цін і тарифів на газ. Ви обіцяли побороти, до речі, ті проблеми, які пов'язані зі Всесвітньою торговельною організацією. А всім я нагадую: тут якраз сидять ті, крім… всі голосували за вступ України до ВТО. Всі якраз голосували. Ви пообіцяли, Микола Янович, що обов'язково уряд ваш розгляне питання щодо приєднання України до Митного союзу.
І на завершення. Я хотів би, щоб ви не забули, шановні, ті, хто, так скажемо, приймаючи участь у виборах, обіцяли нашим громадянам, що все це буде зроблено якраз вами, Партією регіонів, і вами особисто як керівником уряду. Але я, завершуючи свій виступ, хочу заявити для виборців: ситуація в Україні сьогодні залежить не від керівника уряду, а залежить сьогодні від зміни політичної системи. [B]Тому фракція комуністів обов'язково проголосує за те, щоб ви виконали свої зобов'язання. (Оплески)[/B]

- Я знал, что коммунисты - проститутки, но не думал, что настолько откровенные. Такое впечатление, что они идут в парламент только для того, чтоб торговать собой. И находятся же идиоты, которые после таких вот речей за них голосуют...

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи